دستگاه فیدر شاتونی

دستگاه فیدر‌ شاتونی چیست و چه کاربردی دارد؟ اگر به دنبال یافتن مزیت و کاربردهای دستگاه فیدر‌شاتونی هستید تا آن را با اطمینان حاصل خریداری کنید، مطالب این مقاله می‌ تواند کمک شایانی به شما هنگام خرید دستگاه فیدر‌شاتونی کند. فیدر به‌ عنوان یک تغذیه‌ کننده شناخته می‌ شود. به عبارتی در صنایع مختلف هنگامی که نیاز به تغذیه مداوم مواد است، باید از دستگاه فیدر بهره برد. به‌ کارگرفتن نیروی انسانی برای رساندن مواد بطور مستمر امکان‌ پذیر نخواهد بود.

استفاده از لودر می‌ تواند هزینه‌ های زیادی را در پی داشته باشد. هنگامی که ظرفیت خط تولیدی بیش‌تر از ۱۰ تن باشد، موارد نام‌ برده‌ شده نمی‌ تواند کمک‌حال شما باشد. در این موقع شما با پرداخت هزینه کم و خرید انواع دستگاه فیدر می‌ توانید، باردهی یکسانی را به خط تولید خود تقدیم کنید. دستگاه‌ های فیدر دارای انواع مختلفی است. فیدر گریزلی، فیدر‌ شاتونی، فیدر‌ ویبره‌ای و… از انواع دستگاه فیدر هستند که در این مقاله قصد داریم بطور کامل با فیدر‌شاتونی آشنا شویم.

دستگاه فیدر شاتونی

آشنایی با فیدر‌ شاتونی

نام دیگر فیدر‌ شاتونی، فیدر رفت‌ و برگشت است. این دستگاه همانطور که از نامش پیداست با حرکت‌ های رفت‌ و برگشت خود می‌ تواند به هدایت و انتقال مواد و بار به دستگاه‌ های دیگر بپردازد. یکی از مزیت‌ های بارز دستگاه فیدر‌ شاتونی، انتقال مواد چسبنده، مرطوب و حجیم است. این دستگاه می‌ تواند با ابعاد مختلف ساخته و ارائه شود. بطور معمول دستگاه فیدر شاتونی در عرض ۸۰ الی ۱۲۰ و طول ۸۰ سانتی‌ متر ساخته می‌شود. در مورد ظرفیت دستگاه فیدر‌ شاتونی باید گفت که هرچه دامنه رفت‌ و برگشت، عرض، شیب و دهانه خروجی آن بیش‌تر باشد، ظرفیت دستگاه نیز بیش‌تر است.

بنابراین شما با ظرفیت‌ های مختلفی از دستگاه فیدر‌ شاتونی رو به رو هستید. با اینکه این دستگاه می‌ تواند در صنایع مختلف کارآمد باشد، اما به دلیل پاره شدن شاتون در حین انجام کار، کم‌تر از آن بهره می‌ برند و به‌ جای آن از فیدر‌ زنجیری استفاده می‌ کنند. برای جلوگیری از پارگی شاتون تنها راه‌ حل، استفاده از مواد باکیفیت و استحکام بالا در ساخت آن است. باید گفت که امیران سنگ‌ شکن ارائه‌ دهنده انواع دستگاه فیدری در ظرفیت و ابعاد مختلف است. عمده کاربرد دستگاه فیدر‌ شاتونی در معادن زغال‌ سنگ، سیمان، صنعت معدن، نیروگاه‌ های حرارتی، صنعت آهن و شیشه، صنایع غذایی و… است.

به همین دلیل کاربرد فیدر‌ شاتونی بر روی سنگ‌ های رطوبت‌ دار بیش‌ تر دیده می‌ شود. فیدر‌شاتونی با استفاده از بازوهای خود سنگ‌ ها را به جلو جهت تغذیه سنگ‌ شکن حرکت می‌ دهد. همچنین فیدر‌ شاتونی به دلیل داشتن درایو به سمت جلو کشیده می‌ شود تا یک حرکت خطی از خود نشان دهد. در نهایت حرکت خطی فیدر‌ شاتونی باعث افزایش خط تولید و کاهش اصطکاک و آسیب‌ دیدگی ماشین‌ آلات می‌ شود. فیدرهای‌ شاتونی با داشتن قابلیت تنظیم بار ورودی و کنترل دبی، به‌ صورت با قیف یا بدون قیف طراحی می‌ شوند.

مجموعه امیران سنگ‌ شکن ارائه‌ دهنده بهترین دستگاه‌ های فیدری می‌ باشند و فیدر‌ شاتونی را با استحکام بالای شاتون‌ ها تولید می‌ کنند. باید گفت که دستگاه سنگ‌ شکن فکی، مناسب باردهی به سنگ‌ شکن‌ های اولیه است. در ادامه به معرفی کاربرد، معایب و مزایای دستگاه فیدر‌ شاتونی می‌ پردازیم.

معرفی اجزای فیدر‌ شاتونی

دستگاه فیدر‌ شاتونی از اجزای زیر تشکیل شده است.

  • قیف
  • صفحه انتقال‌ دهنده
  • چرخ
  • سیستم انتقال قدرت
  • شاتون

 وظیفه قیف در فیدر‌شاتونی نگهداری مواد ورودی به شاتون است. چرخ‌ ها بر زیر صفحه انتقال‌ دهنده قرار دارند و با حرکت خود موجب حرکت رفت و برگشتی صفحه انتقال‌ دهنده می‌ شوند. صفحه انتقال‌ دهنده با استفاده از نیرویی که از چرخ‌ ها می‌ گیرد، به هدایت مواد به سمت دستگاه بعدی می‌ پردازد. شاتون برای انجام‌ وظیفه خود نیازمند نیرو است. نیروی موردنیاز شاتون توسط سیستم انتقال قدرت تامین می‌ شود. با استفاده از نیرو، شاتون به حرکت رفت و برگشتی صفحه انتقال‌ دهنده کمک می‌ کند.

انواع فیدر‌ شاتونی

فیدر شاتونی همانطور که گفته شد با انواع و ابعاد مختلف در بازار به فروش می‌ رسد. از جمله انواع فیدر‌ شاتونی می‌ توانیم به فیدر شاتونی مکانیکی و فیدر‌ شاتونی هیدرولیکی اشاره کنیم. تفاوت این دو در سیستم انتقال‌ دهنده نیروی آن است. در فیدر‌ شاتونی مکانیکی میله‌ لنگ به حرکت رفت و برگشتی صفحه انتقال کمک می‌ کند. درحالی‌ که سیلندر هیدرولیکی عامل اصلی حرکت رفت‌ و برگشت دستگاه است.

دستگاه فیدر شاتونی

آشنایی با مزایای فیدر‌ شاتونی

از جمله مزایای دستگاه فیدر‌ شاتونی می‌ توانیم موارد زیر را نام ببریم:

  • داشتن ضریب اطمینان بسیار بالا
  • قابلیت تنظیم دبی و بار ورودی
  • راندمان بالا در خط تولید
  • انتقال سنگ‌ های مرطوب و چسبنده
  • نگهداری آسان دستگاه
  • تعمیر و نصب سریع و راحت

 همانطور که در بالا اشاره شد، شاتون این دستگاه ناخواسته دچار پارگی و بریدگی می‌ شود که این مورد می‌ تواند یکی از معایب دستگاه فیدر‌ شاتونی باشد. در بالا گفته شد که مجموعه امیران سنگ‌‌ شکن با ارائه انواع دستگاه‌ های فیدری چون سرند‌ گریزلی می‌ تواند به‌ عنوان یکی از انتخاب‌ های درست شما شناخته شود. چراکه این مجموعه با داشتن قیمت‌ های منصفانه و دستگاه‌ های باکیفیت و مستحکم به‌ عنوان بهترین مجموعه در فروش دستگاه‌ های فیدر شناخته شده است.

دستگاه فیدر‌ شاتونی چگونه کار می‌ کند؟

همانطور که ذکر شد دستگاه فیدر‌ شاتونی به‌ عنوان یک مکانیزم انتقال‌ دهنده شناخته می‌ شود. مواد ورودی در قیف شاتون‌ ها نگهداری می‌ شوند یا به صفحات انتقال‌ دهنده ریخته می‌ شوند. در ادامه صفحات انتقال‌ دهنده به کمک میله‌ لنگ و نیروی شاتون بر روی چرخ‌ها به عقب و جلو حرکت می‌ کنند، تا مواد ورودی به جلو حرکت و از دستگاه خارج شوند و به دستگاه سنگ‌ شکن بعدی منتقل شوند. مکانیزم انتقال حرکت اکثر فیدر‌ شاتونی‌ ها، شامل سیستم انتقال لنگ موتور است. فیدرهای شاتونی برخلاف گذشته کم‌تر مورد استفاده قرار می‌ گیرد و دلیل آن همانطور که گفته شد، پارگی سریع شاتون می‌ باشد.

آشنایی با کاربرد دستگاه فیدر شاتونی

گفته شد دستگاه فیدر شاتونی با ظرفیت‌ های مختلف جهت استفاده از سنگ‌ های بزرگ و کوچک طراحی می‌ شود. به همین منظور دامنه رفت‌ و برگشت، عرض و… تعیین‌ کننده ظرفیت فیدر‌ شاتونی می‌ باشد. فیدرهای‌ شاتونی با دامنه حرکتی کم فعالیت می‌ کنند. در نهایت برای اینکه مصالح هنگام حرکت فیدر به عقب برنگردد، بطور پیوسته بر پشت فیدر مصالح اضافه می‌ گردد. بطور خلاصه کاربرد دستگاه فیدر‌ شاتونی در صنایع شامل:

  • استفاده در شیشه‌ سازی
  • کارخانه زغال‌ سنگ
  • نیروگاه حرارتی
  • صنایع غذایی
  • کارخانه آماده‌ سازی زغال
  • صنعت سیمان، می‌ شود.

مجموعه امیران سنگ‌ شکن توانسته با استفاده از تجربه خود در ساخت دستگاه‌ های باکیفیت قدم بزرگی بردارد و قابلیت‌ های خود را برای صنعت ساخت ماشین‌ آلات به نمایش بگذارد. امیدواریم با خواندن این مطالب اطلاعات کافی و جامع در زمینه فیدر‌ شاتونی را به دست آورده باشید.

فهرست
Call Now Button09129579586 تماس مستقیم